Handgeweven stoffen met block print uit India

Bohemian beddensprei voor u kleurrijke slaapkamer. Onze mooie handgeweven stoffen lappen komen voornamelijk uit Jaipur en omstreken. Block prints worden vooral gemaakt in Sanganer en Bagru, de belangrijkste dorpen van de block print industrie. Alle stoffen worden gemaakt in kleine, onafhankelijke werkplaatsen meestal aan huis, waar de kennis en expertise van een eeuwenoude traditie trots worden doorgegeven van vader op zoon. Vegetabe verfstoffen woorden zoveel mogelijk gebruikt om de gezondheid van de artisans te waarborgen. Wij verkopen lappen die kunnen gebruikt worden als beddensprei  of beddenlaken (220 cm x 240 cm) of als tafelkleed, maar deze zijn natuurlijk wel voor andere doeleinden te gebruiken b.v grand foulard op de bank of picnic kleed, gordijn, of lapstof om kleding van te maken.   

 Aub u kostbaar hand gevervaardigd textile dient met respect gewassen te zijn.. Wij zeggen niet dat u de was machine niet kan gebruiken maar wij voorstellen dat u wasnoten of een eco was product gebruiken en dat u een beetje azijn bijvoegt om u kleuren goed te behouden (  en u was machine  OOk!)

Steunt u alstublieft de petitie voor de block printers van Sanganer op de website van change.org, te vinden via http://chn.ge/1hLkwBA

Pagina 1 van 10
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »