Kleurrijke Bedsprei / grand foulard/ boho tafelkleed

Sorry mensen,

Onze transportkosten vanuit India zijn op dit moment erg hoog en we hebben de nieuwe zending iets hoger moeten prijzen. Geef mij alstublieft niet de schuld, het ligt buiten mijn macht om veel te doen. Geef alstublieft de schuld aan de mensen die deze situatie wereldwijd hebben gecreëerd. Onthoud dat wij, de mensen, zoveel kunnen bereiken als we samenwerken.

Indiase beddenspreien, ook te gebruiken als grand foulard in u bohemian slaapkamer. of op u bank. Hand bedrukte stoffen in zeefdruk of block print. Ook Gudri geborduurde stiksels. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

We variëren onze collectie zo veel mogelijk om het rijke textielambacht van India te tonen. We hebben altijd een paar met de hand bedrukte beddenspreien op voorraad. Block prints uit Sanganer en Bagru (Radjasthan). Ajrak prints uit Gujarat. Soms vindt u in onze collectie Kalamari prints uit Andhra Pradesh. En een enkele keer Ikat stoffen uit Odisha.

De textiel in onze webshop is een gecontroleerd fair trade artikel uit India en wordt uitsluitend onder eerlijke werkomstandigheden gemaakt.

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »